ENKONTROS DE ALHAD – 28 AGOSTO 2022 :: MI VIDA KON EL LADINO – Balabaya RACHEL AMADO BORTNICK – Musafira Dra. PALOMA DÍAZ-MAS – A las 13 oras (Ardjentina) x Zoom – Mas orarios en el anunsio

Donativo para ayudar a Enkontros de Alhad

enkontros-de-alhad9-flyer1-rachel

ENKONTROS DE ALHAD
Avlados en Ladino

28 de AGOSTO 2022

13:00 Ardjentina/Brazil
 09:00 Siatli – 11:00 Dallas/Meksiko  – 12:00 Nueva York/Chile
18:00 Espanya / Fransia 19:00 Israel / Turkia 

MI VIDA KON EL LADINO

Balabaya
RACHEL AMADO BORTNICK
Ladinokomunita

Musafira
Dra. PALOMA DÍAZ-MAS

PARA ENTRAR AL ENKONTRO PIZAR AKI : 
https://zoom.us/j/94720823906?pwd=cmJtUGVRTFdUMUsvb29YaFpVeGRXQT09

ID de la reunion: 947 2082 3906 – Codigo: 267181

Tambien se puede ver en bivo en simultaneo en

  esefarad.com/tv

youtube.com/c/eSefarad/live

  facebook.com/watch/ccsefarad

 

Vos invitamos a muestros Enkontros de Alhad ande mozotros los Balabayes endjuntos kon destakados Musafires kada semana vos kontaremos sovre haberes, istorias, tradisiones, kozas muevas, kozas viejas i mas…

– PARTISIPAN –
Autoridad Nasionala del Ladino (ANL), Sentro Kultural Sefarad (CCS), Instituto Salti (IS), Ladinokomunita (LK), Los Shadarim (LSH),  Aki Estamos-Les Amis de la Lettre Sépharade (AE), Sentro Sefaradi de Estambol (CSE), Sentro Moshe David Gaon (CMDG),
La Ermandad Sefaradi de Amerika (ES), el Sentro Stroum de la Universidad de Washington (UW), Voces de Haketia (VH) – Muzeo del Patrimonio Djudio de las Komunidades de Salonika i Grecha en Memoria de Leon Recanati – Ladino 21

Donativo para ayudar a Enkontros de Alhad

Check Also

Nuevo libro: Ocho siglos de una familia sefardí: la familia Malka 1282 – 2022

Eight Centuries of a Sephardic Family: The Malka Family 1282 – 2022 Ocho siglos de …

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.